phone  +358 400 782 077       email   info(at)sorri.fi

phone +358 400 782 077 email info(at)sorri.fi
twitterfacebookyoutubeinstagramPinterest

twitterfacebookyoutubeinstagramPinterest

Sorri tori

Nähdään torilla, tervetuloa!

Turun kauppatorin helmi - näin ovat asiakkaat nimenneet viettelevän myyntipisteemme Turun kauppatorilla. Olemme äärimmäisen ylpeitä nimityksestä. Kaunis esillepano on kunnia-asiamme ja tuotteiden tuoreus on itsestäänselvyys. Haluamme tarjota sinulle kesän parhaita makuelämyksiä.

Luonnollisesti viljeltyä lähiruokaa

Salaattimme ja vihanneksemme viljellään kesäisin muhevassa, matojen kuohkeuttamassa aidossa mullassa luonnollisen auringonvalon alla. Luonnollinen elinympäristö kypsyttää kasvimme muhkeiksi, antaa rapsakkaan rakenteen ja raikkaan, aidon ja aromikkaan maun. Tuoreus on taattu kun vihanneksemme saapuvat myyntikojuun suoraan puutarhalta tai lähituottajilta ilman turhia välikäsiä.


Salaatteja ja kasviksia vuodenaikojen mukaan

Tuotevalikoima muuttuu kauden edetessä; aikaisin keväällä on tarjolla salaatteja, yrttejä ja kevätsipuleita. Parhaan satokauden aikaan kesällä korit notkuvat tuoreista vihanneksista ja niiden herkulliset värit tarjoavat silmänruokaa jo ostoksilla ollessa. Raikkaita makuja saa pitkälle syksyyn.

Elämys vailla vertaa

Ostoksilla käynti torin vilinässä on elämys vailla vertaa! Sorrin tytöt auttavat mielellään myös tuotteiden käyttöön ja säilytykseen liittyvissä kysymyksissä. Iloinen palvelu on kunnia-asiamme.

Torikausi kestää ilmoista riippuen maaliskuun lopulta aina marraskuun alkuun saakka.

 

 

Torilla tapahtuu

ÄLÄ ANNA TORIREMPAN HÄIRITÄ!

Olemme palveluksessanne:

klo 8:00 – 16:30 ja la 7:30 –14:30.

torillasyksy