phone  +358 400 782 077       email   info(at)sorri.fi

phone +358 400 782 077 email info(at)sorri.fi
twitterfacebookyoutubeinstagramPinterest

twitterfacebookyoutubeinstagramPinterest

Prisma suvitori

Salaatinmakuista vaivattomuutta

Sorrin vähittäiskauppavalikoimiin kuuluvat arkea helpottavat käyttövalmiit salaattisekoitukset ja kokonaisen komeat erikoissalaatit. Salaatit ovat sesonkiruokaa ja niitä myydään huhtikuusta lokakuun loppuun. 

Rajallinen määrä peltoa ja säänhaltija tekevät sen, että Sorrin salaattien jakelijoiksi ja yhteistyökumppaneiksi ovat valikoituneet parhaat kaupat ja ihmiset, jotka arvostavat pyrkimystämme tarjota kaupan asiakkaille vain tuoreita, pellolla kasvaneita ja tarkasti valikoituja erikoissalaatteja helppokäyttöisessä muodossa.

Sorri mix'it - fiksu tapa syödä salaattia

100 % suomalainen, käyttövalmis salaattisekoitus tehdään Vesa ja Nina Sorrin itseviljellyistä, Maarian mullassa, luonnollisesti auringonvalossa kasvaneista erikoissalaateista. Salaatit poimitaan päivittäin, pestään, kuivataan ja pakataan välittömästi. Yhdessä pusseissa on useita erilaisia salaatteja. Pussien sisältö on kokonaan syötävissä, sinun ei tarvitse viedä kantoja tai multaa roskiin.

Käyttövalmis Sorrin salaatti on tuoretta lähiruokaa, jota säilytetään jääkaapissa +2 – 6C° asteessa. Salaattisekoitus vie vähemmän jääkaappitilaa, ei tarvitse ostaa monta erilaista kerää. Sorrin salaatti on sesonkiruokaa ja pussien sisältö saattaa vaihdella hieman ajankohdan mukaan. Tarkka kuvaus salaateista löytyy aina etiketin sisältöosoiosta.

Kätevää – vaivattomuus lisää salaattien käyttöä

Salaatit ovat valmiiksi pestyjä, joten niitä on helppo ottaa tarvittava määrä pussista voileivän päälle tai munakkaan viereen. MIXIN voi viedä lounaaksi töihin ja illalla tehdä GURMEESTA mahtavan katkarapusalaatin tai grillata pihvin salaatin päälle.

Sorri – salaattisekoitusten ykkönen

ISO MIXI

ISO MIXI on Sorrin makeahko ja rapsakka lapsiperheille ja makean salaattisekoitusten ystäville tarkoitettu salaattisekoitus. Vehreän vihreä kolmen salaatin perussekoitus on mainio pohja erilaisille salaateille. Jääsalaatti tuo rapsakkuutta, Vihreä Makea Frisee antaa makeutta ja pehmeä Lollo Rosso viimeistelee sekoituksen kauniilla kiharoillaan. Saattaa joskus sisältää myös Punaista Makeaa Friseetä.

MIXI

MIXI on kaivattu annospakkaus, Isomixin pikkuveli, joka sopii erinomaisesti lounastajille ja pienille talouksille. Tämän helpommaksi ei voi salaatinsyönti tulla: pussi auki ja popsimaan. Syö vaikka kaikki kerralla, sillä kaloreita on melkein vähemmän kuin vedessä! Maukkaan rapsakka sekoitus sisältää Jääsalaattia, Makeaa Vihreätä Friseetä ja Lollo Rossoa.

GURMEE

Sorrin GURMEE on makujen aatelia. Tämä kaunis ja kirpsakka monisekoitus on syntynyt one-cut -ready eli kokonaisista salaatinlehdistä. Hienostuneessa sekoituksessa on kokonaisia Vihreän- ja Punaisen Friseesalaatin-, Renoir Blackin-, Xavierin- ja pähkinäisen Rucolan lehtiä. Hienostuneen makuinen pohja monille kala-, juusto-, liha- ja äyriäissalaateille. GURMEE tekee arjesta juhlan!

SALANOVA

Punertavan pirtsakka SALANOVA -salaattisekoite sisältää kokonaisia, Makeita Vihreän- ja Punaisen friseesalaatin-, Renoir Blackin-, Xavierin-lehtiä. Salanova-salaattisekoitus sopii vaihtelunhaluisille ja antaa punaista väriä ruokapöytään. Punaisella värityksellään ja kiharaisilla salaateillaan koristeellinen pohja erilaisille salaateille. Salanova ei sisällä rucolaa eli sitä vahvaa “sinappikaalia”.

RUCOLA

Pikantisti pippurinen, vapaa ja villi RUCOLA rakastaa voileipiä, pizzaa ja tomaatteja ja tuo mukavasti pippurisuutta salaattisekoituksiin. Parasta herkkua erilaisten juustojen kanssa.Pieni ja pippurinen Rucola piristää voileivät ja koristaa pizzat, on juustojen kaveri pastoissa ja lämpimissä ruoissa. Antaa pähkinäisen ja tyylikkään aromin salaatteihin.

LEHTIKAALI

Superruoka LEHTIKAALI sopii smuutteihin ja sipseiksi. Monipuolinen kaalivaihtoehto wokkeihin, muhennoksiin ja keittoihin. Lehtikaalissa on paljon rautaa ja C-vitamiinia, karoteenia, kalsiumia ja proteiineja. Todellinen terveyspommi.

Kokonaiset salaattikerät

Sorrin salaattikerät löytyvät vihannestiskistä. Lajeja on joka makuun ja kaikki salaattikerät on kasvatettu ravinteikkaassa, rehellisessä suomalaisessa Maarian mullassa. Salaattikeriä on seitsemää sorttia: Jääsalaatti, Lollo Rosso, Roomansalaatti, Renoir Black, Sydänsalaatti, Tammenlehtisalaatti ja Friseesalaatti.

JÄÄSALAATTI

Jääsalaatti on rapean rouskahteleva, maistuva salaattilajike, joka säilyttää rapeutensa useiden päivien ajan. Mahtavan kokoinen jääsalaatti sopii mainiosti niin salaatteihin, koristeluihin kuin leivän päällekin, sillä sen rapeat lehdet ovat kestäviä ja reunoiltaan kauniin liuskoittuneita. Lapsiperheiden suosikki salaattipohjaksi.

LOLLO ROSSO -SALAATTI

Lollo rosso on saanut nimensä syvän tummanpunaisista lehdistään. Kauniisti kiharaiset lehdet ovat kerän sisäosissa vaaleanvihreät. Lollo rosso on maultaan lehtisalaateista voimakkain. Kauniin ulkonäkönsä vuoksi se on pitopalveluiden ja ravintoloiden kestosuosikki koristamaan annoksia ja tuomaan väriä salaatteihin.

ROOMANSALAATTI

Roomansalaatti on tummanvihreä, tukevalehtinen salaatti, joka tunnetaan myös nimellä sidesalaatti. Roomansalaatin maku on syvän vihreä, makean maistuva. Roomansalaatti on yksi kestävimpiä salaattilajikkeita. Se säilyy hyvänä jääkaapissa uskomattoman kauan ja kestää myös kuumennusta. Roomansalaatti sopii siis hyvin kylmien salaattien lisäksi myös lämpimiin salaatteihin ja muihin lämpimiin ruokiin. Roomansalaatti on myös aito ja oikea caesar-salaatin raaka-aine.

RENOIR BLACK

Salanova-salaatteihin kuuluva Renoir Black eli tuttavallisemmin Mörkö-salaatti on ulkoreunoiltaan upean tumman punainen ja salaatin syvyyksistä hennon vaalean vihreät. Kannan poistamalla salaatti on valmis syötäväksi, sillä sen lehdet ovat nautittavan kokoisia juuri sellaisenaan. Tummasta väristä huolimatta salaatin makua on maistuvan mieto.

PUNAINEN MAKEA FRISEESALAATTI

Makealla ja rapsakkakkaalla salaatilla on kauniit, reunoiltaan punaiset lehdet. Tuo väriä salaattiin. One cut -ready eli kanta poistamalla saat syötävän kokoiset lehdet salaattiin. Puutarhurin rouvan unelma. 

TAMMENLEHTISALAATTI

Tammenlehtisalaatti on lehtisalaatin muunnos, jonka lehdet ovat liuskoittuneet tammenlehtiä muistuttavalla tavalla. Lehtisalaatin tapaan tammenlehtisalaatin lehdet ovat ohuen pehmeät. Lehdissä on kauniin punainen vivahde, joten tammenlehtisalaatti sopii koristamaan vihersalaatteja. Tammenlehtisalaatin maku on täyteläinen ja mieto.

VIHREÄ MAKEA FRISEESALAATTI

Makea frisee on nimensä mukaisesti salaattiperheen makein sorttimentti. Friseesalaatin liuskottuneet lehdet antavat salaatintekijälle mahdollisuuden näyttävien salaattien valmistamiseen. Hitusen rapsakka makea frisee kestää salaatin raaka-aineena pitkään.

Kaupassa tapahtuu

SORRI MIX'IT KAUPOISSA!

Sorri mix'it eli Sorrin pestyt, käyttövalmiit Mixi -sekoitukset nyt kaupoissa. Jos et löydä, niin pyydä heviäsi tilaamaan!

Sorri 2018hyllypuhujaB A6