phone  +358 400 782 077       email   info(at)sorri.fi

phone +358 400 782 077 email info(at)sorri.fi
twitterfacebookyoutubeinstagramPinterest

twitterfacebookyoutubeinstagramPinterest

Sorri Ninasyottaa 1200x700px 

KAALIMAAN KAKARAT

Sorrin Puutarhalla on pitkät perinteet ja useiden sukupolvien kokemus maanviljelystä Varsinais-Suomessa. Toiminta on aina perustunut rehellisyyteen ja tunnollisuuteen ja haluun tarjota asiakkaille parhaita makuja ja kauniita, puhtaita ja terveellisiä tuotteita. Se onnistuu, koska kaikki omat viljelykasvit kasvavat luonnollisesti aidossa mullassa ja Suomen kesäisestä valosta nauttien.

"Välillä nipistän itseäni, sillä en voi käsittää, että olemme myyneet torilla jo 30 vuotta. Oma perhe, Sorrin puutarha ja salaatit ovat minun juttuni", kertoo Nina Sorri nauraen.

- Koen itseni vieläkin pikkutytöksi, joka ihastui kaalia "kouluttavaan" Vesaan. Luulin, että herra on hienompikin mies, kun oli aina menossa "kouluttamaan".  Asia selvisi, kun Vesa kutsui minut puutarhalle ja näytti miten taimia koulutetaan."  

"Vesan kanssa vietimme seurusteluajat vähemmän romanttisesti kaalimaalla kunnes ryhdyimme hienostelemaan salaateilla. Kokeilimme erilaisia siemeniä ja etsimme uusia ideoita. Mietin, kuinka ihanaa olisi myydä useita eri salaatteja valmiina sekoituksena. Kuinka helppoa terveellisen salaatin tekeminen olisi ja säästäisi aikaa muuhun. Ja nyt se on totta." 

"Monen vuoden kokeilujen, erehdysten ja onnistumisten kautta olemme siinä tilanteessa, että pitkäaikainen unelmamme toteutui. Keväällä 2014 valmistuivat upouudet ja suuremmat tuotantotilat Maariaan, kotimme viereen vastaamaan käyttövalmiiden salaattien kasvanutta kysyntää. Pakkaamme myös kokonaisia salaatteja. Meille menneet kesät ovat olleet työntäyteisiä, mutta samalla elämme yhteistä unelmaamme." 

 

 

 

Henkilöstö

Vesa Sorri
Puutarhuri
vesa(at)sorri.fi
+358 400 782077


nsNina Sorri
Puutarhurin rouva
nina(at)sorri.fi
+358 500 782077


Piki Kettinen
Salaatillisen ilosanoman sanansaattaja
piki(at)sorri.fi
+358 400 722308